Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lijst met Vaak gestelde vragen

Natuurlijk! Het logboek is een geregistreerd medisch hulpmiddel en is ontwikkeld volgens de ISO 13485-normen. Verder draagt het de CE-markering en is het FDA geregistreerd. Dus het voldoet aan de hoogste beveiligings- en veiligheidsnormen. Wij voldoen aan de HIPAA regelgeving en je gegevens zullen dienovereenkomstig worden behandeld. (Er zijn zelfs gewapende bewakers bij de datacenters)

 Zoals altijd, monsterlijk snel.

 • Open mySugr-app en open het zijmenu
 • Tik op "andere gegevensbronnen"
 • Selecteer Google Fit-integratie
 • Bevestig nu welk Google-account moet worden verbonden met de mySugr-app.
 • Als de set-up succesvol is, verschijnt er een kleine pop-up.
 • Nu worden de gegevens van je stappen van Google Fit gesynchroniseerd met je grafiek in de mySugr-app.
 • Dubbeltik op de grafiek om een controlepaneel te openen waar je de zichtbaarheid van activiteitsgegevens in je grafiek kunt in- of uitschakelen.

Je activiteiten en stappen worden onmiddellijk naar de grafiek verzonden. Je ziet stappen als een verticale balk in de grafiek.

Zoals altijd, monsterlijk snel.

 • Controleer of Apple Health is geactiveerd in mySugr Logbook (instellingen)
 • Is synchronisatie van je activiteiten en stappen in de Apple Health-instellingen geactiveerd?
 • Open mySugr Logbook en je activiteiten en stappen verschijnen in de grafiek.
 • Dubbeltik op de grafiek om een controlepaneel te openen waar je de zichtbaarheid van activiteitsgegevens in je grafiek kunt in- of uitschakelen.

Je activiteiten en stappen worden onmiddellijk (alleen iOS) via Apple Health naar het logboek gestuurd. Je ziet stappen als een verticale balk in de grafiek en activiteiten als een horizontale balk in de grafiek. Helaas kunnen we op Android nog geen directe synchronisatie met fitness-apps ondersteunen.

Het is bijna net zo eenvoudig als alleen aan je diabetes denken. Je krijgt punten voor elk onderdeel dat je logt in het Logboek. Of het nu gaat om een briefje, een bloedglucosewaarde, een snack, een insulinedosis of gewoon omdat je je gestresst voelt. Alles wat je invoert, levert je enige herkenning op in de vorm van punten. Kun jij de verborgen punten vinden? Eerste bloed, dichter, paparazzi, nachtuil? Oh ja, er is meer! Tem je monster door elke dag 50 punten te behalen, en je bent goed op weg!

Hoewel het logboek niet is geoptimaliseerd voor gebruik op iPads, werkt het wel (iOS 9). Op termijn willen we graag een versie ontwerpen die geoptimaliseerd is voor iPads, maar er is niets gepland op dit moment.

Ja, mySugr is inmiddels ook geschikt voor Android. Omdat mySugr Logbook een geregistreerd medisch apparaat is, zijn er verschillende strikte normen en vereisten waaraan we moeten voldoen.

De tijd vliegt voorbij en we hadden de kans om veel coole dingen te integreren. Hier is een kort overzicht van welke integraties momenteel beschikbaar zijn in de mySugr-app:

 • Data / cloud-integraties
 • Apple Health (wereldwijd beschikbaar)
 • Google Fit (wereldwijd beschikbaar)
 • Vrije stijl Libre-sensorgegevens (via webimporter waar weblogboek beschikbaar is)
 • Medtronic sensorgegevens (via webimporter waar weblogboek beschikbaar is)

Dat kan zeker! Door op "Rapporten" in het zijmenu te klikken, kun je een CSV-bestand met jouw gegevens exporteren. mySugr Pro-gebruikers kunnen kiezen tussen een PDF-, CSV- of MS Excel-bestandsindeling en kunnen ook een aangepast datumbereik instellen. Het PDF-bestand is de populairste exportoptie en veel mensen nemen dit rapport mee naar hun arts.

Ja dat kan. mySugr’s logboek is behoorlijk slim en bewaart je gegevens. Wanneer je weer verbinding hebt wordt alles netjes gesynchroniseerd.

Je kunt mySugr Logbook eenvoudig downloaden via de Apple App Store of Google Play Store. Zoek naar 'mySugr' in een van beide stores.

Alle huidige USB-aansluitingen (1.1 en 2.0) werken met de Accu-Chek Smart Pix.

Alle Accu-Chek-apparaten die een infraroodvenster hebben voor dataoverdracht. Dit zijn:
Accu-Chek Performa
Accu-Chek Mobile*
Accu-Chek Compact
Accu-Chek Compact Plus
Accu-Chek Aviva
Accu-Chek Aviva Combo*
Accu-Chek Aviva Insight
Accu-Chek D-TRONplus
Accu-Chek Spirit
Accu-Chek Spirit Combo*

* vanaf Accu-Chek Smart Pix versie 3.0