Accu-Chek Insight Flex

De Accu-Chek Insight Flex infusieset biedt de flexibiliteit van een automatische of handmatige invoer met een zachte canule en is uitsluitend bestemd voor gebruik met de Accu-Chek Insight insulinepomp.

De Accu-Chek LinkAssist Plus is een automatisch inbrengingsinstrument voor de Accu-Chek Insight Flex infusieset voor het makkelijk, gecontroleerd automatisch inbrengen van je infusieset.

FAQs

Raadpleeg onze FAQ voor veelgestelde vragen

De Accu-Chek infusieset beschikt over een luer lock aansluiting (een systeem dat lekvrije verbindingen mogelijk maakt) die aan de internationale standaarden voldoet en veel gebruikt wordt bij medische techniek. Onze sets passen op alle Accu-Chek insulinepompen alsook op alle andere insulinepompen die aan dezelfde standaard voldoen.

Voor Roche is het gebruik van hypoalergene materialen belangrijk. Onze infusiesets zijn latex- en PVC-vrij en lijm en solventen worden zo weinig mogelijk gebruikt. De pleisters zijn zo ontworpen dat ze de huid toelaten te ademen. Allergische reacties kunnen echter nooit volledig worden vermeden. Soms kunnen ze plotseling voorkomen, zelfs als je het product al jaren gebruikt. Als er zich toch een allergische reactie voordoet, vraag dan aan je arts of diabetesverpleegkundigewelke producten je kunnen helpen om een comfortabele therapie tegen diabetes voort te zetten.

De grote geperforeerde U-vorm geeft de zijde van de koppeling voor het slanggedeelte.

De infusieset moet na één tot drie dagen worden vervangen (de infusiesets met stalen naalden tenminste elke 48 uur van plaats en infusiesets met een teflon canule tenminste elke 72 uur). Zo voorkom je infecties, verstopping van de katheter en verharding van de huid. Na het inbrengen wordt de infusieset met de geïntegreerde pleister gefixeerd. Vergeet niet: De infusieset hoeven mensen met diabetes maar om de een tot drie dagen te vervangen. Dat is veel minder belastend dan vijf of meer keer insuline spuiten per dag, temeer daar je de canule bij het dragen nauwelijks voelt. Er bestaan bovendien Accu-Chek infusiesets met een afkoppelbare canule; dat geeft je nog meer mogelijkheden. Het is belangrijk om je bloedglucose 1-3 uur na het inbrengen van een nieuwe set te testen, om er zeker van te zijn dat de set goed werkt.

Veel mensen met diabetes vinden het inbrengen van een infusieset comfortabeler dan het toedienen van injecties met insuline. Zodra de infusieset onder de huid is, is hij zo comfortabel dat de meeste mensen met diabetes vergeten dat ze hem dragen.

Aan de slag met uw apparaat

Leer hoe je met je Accu-Chek Instant bloedglucosemeter aan de slag gaat

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

Neem contact op met de Accu-Chek Customer Care op het gratis telefoonnummer 0800 – 022 05 85. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

<h5>24/7 bereikbaar bij vragen over Accu-Chek insulinepomp</h5>

Bij gebruik van een Accu-Chek insulinepomp kan je in geval van nood - een acuut technisch probleem - altijd direct contact opnemen. Daarvoor is er de gratis 24-uurs service voor Accu-Chek insulinepompgebruikers: 0800 – 022 05 85 
(keuze 1). 

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of een opmerking over een Accu-Chek product of dienst? Vul dan het contactformulier in.

Stuur een bericht
Bel ons

Accu-Chek Customer Care 
0800 – 022 05 85

24-uurs service voor Accu-Chek insulinepompgebruikers
0800 – 022 05 85 (keuze 1).

Vanuit het buitenland
+318000220585

Gratis servicenummer binnen Europa
+318000220585 (keuze 1)