Accu-Chek Mobile

Het Accu-Chek Mobile alles-in-één-systeem heeft een doorlopende tape met 50 testen en zes lancetten in één bloedglucosemeter met geïntegreerde prikpen. Dit unieke systeem is de perfecte keuze voor mensen die vaak onderweg zijn en zich geen zorgen willen maken over het tekort aan strips of lancetten. Het snel en eenvoudig testen bestaat slechts uit vier eenvoudige stappen. Bovendien kan je de meter dankzij de Accu-Chek Mobile adapter verbinden met de mySugr app. 

Handleidingen
Handleidingen

Gebruik je productspecifieke documenten om meer te weten te komen over je Accu-Chek Mobile bloedglucosemeter en hoe je deze kunt gebruiken.

FAQs

Raadpleeg onze FAQ voor veelgestelde vragen

De Accu-Chek Instant bloedglucosemeter is samen met de Accu-Chek Mobile bloedglucosemeter de meest accurate meter in ons portfolio. De Accu-Chek Instant meter overtreft de strengste markt-normen omtrent nauwkeurigheid met een 10/10-norm analytische nauwkeurigheid. 
 

Nee. De afstandshouders zijn zo ontworpen dat je eenvoudig kan meten met een vingerprik. Ze zijn niet ontworpen om op alternatieve plaatsen (bijvoorbeeld je arm) van het lichaam te meten.

Ja, maar slechts een klein beetje. Je hebt waarschijnlijk geleerd dat je de meter verticaal moet vasthouden wanneer je bloed aanbrengt. Nu de cassette over de afstandshouders beschikt, raden we je aan om de meter vast te houden op een manier dat je de aanbrengzone kan zien wanneer je bloed aanbrengt. Plaats je vinger voorzichtig op de afstandshouders zodat de bloeddruppel wordt aangebracht in het midden van de aanbrengzone.

Vergeet niet dat het prikken op alternatieve plaatsen (bv. de arm) niet langer mogelijk is – je kan enkel meten met een druppeltje bloed uit de vingertop.

Je kunt de nieuwe testcassette herkennen aan het groene label op de verpakking “Verbeterde testcassette”. Het grootste verschil dat visueel zichtbaar is zijn de 2 afstandshouders naast de applicatiezone.

Je kunt de nieuwe testcassette herkennen aan het groene label op de verpakking “Verbeterde testcassette”. Het grootste verschil dat visueel zichtbaar is, zijn de 2 afstandshouders naast de applicatiezone die ervoor zorgen dat ongewenst contact van de aanbrengzone met de huid vermeden wordt. De nieuwe testcassette heeft 2 grote voordelen: nauwkeurige resultaten en een eenvoudigere meting.

De gebruiker met diabetes zal een foutmelding ontvangen indien het resultaat van de controle buiten het bereik ligt.

De gegevens van het controlebereik worden opgeslagen in een codechip.

720 waarden worden opgeslagen in de Accu-Chek Instant bloedglucosemeter en 2000 waarden in de Accu-Chek Mobile bloedglucosemeter.

Deze waarden kun je in de mySugr app bekijken wanneer je meter met de app verbonden is.

Aan de slag met uw apparaat

Leer hoe je met je Accu-Chek Instant bloedglucosemeter aan de slag gaat

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

Neem contact op met de Accu-Chek Customer Care op het gratis telefoonnummer 0800 – 022 05 85. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

<h5>24/7 bereikbaar bij vragen over Accu-Chek insulinepomp</h5>

Bij gebruik van een Accu-Chek insulinepomp kan je in geval van nood - een acuut technisch probleem - altijd direct contact opnemen. Daarvoor is er de gratis 24-uurs service voor Accu-Chek insulinepompgebruikers: 0800 – 022 05 85 
(keuze 1). 

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of een opmerking over een Accu-Chek product of dienst? Vul dan het contactformulier in.

Stuur een bericht
Bel ons

Accu-Chek Customer Care 
0800 – 022 05 85

24-uurs service voor Accu-Chek insulinepompgebruikers
0800 – 022 05 85 (keuze 1).

Vanuit het buitenland
+318000220585

Gratis servicenummer binnen Europa
+318000220585 (keuze 1)