Accu-Chek Mobile draadloze adapter

Dankzij de Accu-Chek Mobile draadloze adapter kun je je bloedglucosewaarden van de Accu-Chek Mobile bloedglucosemeter naar de mySugr app op je smartphone versturen.

mySugr

Gemaakt voor en door mensen met diabetes. mySugr helpt je bij diabetes zelfmanagement. Alle gegevens altijd bij de hand, in één oogopslag.

Accu-Chek Smart Pix Systeem

Met de hulp van het Accu-Chek Smart Pix Systeem kun je via de Accu-Chek Smart Pix Software alle gegevens van je Accu-Chek insulinepomp en bloedglucosemeter verzamelen.

Accu-Chek Smart Pix Software

Accu-Chek Smart Pix verzamelt alle gegevens van je Accu-Chek insulinepomp en bloedglucosemeter en geeft ze vervolgens gestructureerd en overzichtelijk weer in tabellen, grafieken of statistieken.