Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Accu-Chek Smart Pix

Accu-Chek Smart Pix
Beschrijving

Het Smart Pix datamanagement systeem is bedoeld om overzicht te creëren in jouw diabetestherapie. Accu-Chek Smart Pix verzamelt de gegevens van de bloedglucosewaarden en insuline afgifte van je Accu-Chek bloedglucosemeter en/of insulinepomp en geeft ze vervolgens gestructureerd en overzichtelijk weer in tabellen, grafieken of statistieken. Heb je nog geen Smart Pix en wil je deze gratis bestellen? Vul dan het bestelformulier in.

 

Download

  • Download hier gratis Accu-Chek Smart Pix Software versie 3.2 (registratie niet nodig). Accu-Chek Smart Pix Software is eenvoudig te gebruiken.
  • Wanneer je vermoedt dat je een oudere versie van Accu-Chek Smart Pix hebt, download dan s.v.p. de nieuwste software, je Accu-Chek Smart Pix wordt dan automatisch vernieuwd.
  • Bekijk hier alvast de Accu-Chek Smart Pix handleiding.
Gebruikershandleidingen

Eigenschappen

"Een snelle en makkelijke manier om trends en patronen te herkennen ten behoeve van zelfmanagement en therapie optimalisatie"

Het SmartPix datamanagement systeem is bedoeld om overzicht te creëren in jouw diabetes therapie. Accu-Chek Smart Pix verzamelt de gegevens van de bloedglucosewaarden en insuline afgifte van je Accu-Chek bloedglucosemeter en/of insulinepomp en geeft ze vervolgens gestructureerd en overzichtelijk weer in tabellen, grafieken of statistieken.

Zelfmanagement
Data uit je bloedglucosemeter of insulinepomp kunnen jou behulpzaam zijn bij het omgaan met je diabetes, waardoor je beter in staat zult zijn om jouw therapie zelf te managen. Dit kan je helpen bij het verkrijgen van meer kennis en inzicht waarmee je jouw eigen aandeel aan de behandeling kunt leveren.

Therapie optimalisatie
Door je therapie zelf te managen kun je, samen met je diabetesteam, jouw therapie continu optimaliseren. Hierdoor is je behandeling zo goed mogelijk afgestemd op jouw diabetes en jouw persoonlijke levensstijl.

Gebruik

Voor een zo optimaal mogelijk gebruik van Accu-Chek SmartPix hoef je slechts enkele stappen te nemen. De eerste stap is een eenmalig te ondernemen actie, de stappen 2 tot en met 5 komen eigenlijk continu terug.

  • Installatie AC Smartpix software (eenmalig)
  • Upload data uit jouw meter of pomp
  • Grafieken lezen en interpreteren
  • Herkennen van trends en patronen
  • Je therapie bespreken en evt. aanpassen

In de afbeelding hieronder is dit proces gevisualiseerd.

 

Meer informatie
Bij veelgestelde vragen vind je wellicht het antwoord dat je zoekt. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel met de gratis service van Roche Diabetes Care: 0800 022 0585. Wij helpen je graag!