Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Roche Diabetes Care - onafgebroken diabeteszorg sinds 1974

Roche Diabetes Care is een toonaangevende leverancier van diabeteshulpmiddelen, zoals bloedglucosemeters en insulinepompen. Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 5500 medewerkers in meer dan 100 markten over de hele wereld, werken we dagelijks aan de ondersteuning van mensen met diabetes en mensen die risico lopen op diabetes.

Het is de missie van Roche Diabetes Care om mensen met diabetes te helpen om minder aan hun diabetes en bijbehorende routines te denken en hen te ontzorgen. Diabetes heeft een enorme impact op het leven van mensen met diabetes en zijn/haar omgeving. Niet iedereen beseft hoe groot die impact kan zijn. Diabetes is een onzichtbare aandoening en de mentale last wordt vaak onderschat. We werken er continu aan om mensen met diabetes te ondersteunen bij hun dagelijks leven met diabetes en de dagelijkse last die het managen van de complexe aandoening die diabetes is, te verminderen.

Roche Diabetes Care levert al sinds 1974 onafgebroken diabeteshulpmiddelen en services. Zo is er de toonaangevende diabetesmanagement app mySugr®, die is ontwikkeld door mensen met diabetes, voor mensen met diabetes. Met de mySugr app behouden mensen met diabetes zelf de regie over hun diabetes doordat ze meer structuur, kennis en inzicht hebben in hun diabetes. Daarnaast kunnen mensen met diabetes voor ondersteuning van hun diabetes kiezen voor de gebruiksvriendelijke en accurate Accu-Chek bloedglucosemeters en insulinepompen.

Roche is een bedrijf met een lange geschiedenis waar we trots op kunnen zijn en waarbij we continu op zoek zijn gegaan naar innovatie. En dat doen we nog steeds. Onze producten en diensten zijn erop gericht het verschil te maken en de kwaliteit van leven te verbeteren. Roche Diabetes Care, gevestigd in Almere, is een onafhankelijk bedrijf binnen de Roche Groep en verantwoordelijk voor diabeteshulpmiddelen.

Ons verhaal

Onze mensen

Duurzaamheid


Meer dan 100 jaar geleden in Zwitserland heeft de oprichter van ons bedrijf, Fritz Hoffmann, een baanbrekend idee werkelijkheid gemaakt: namelijk dat een partnerschap tussen bedrijfsleven en wetenschap het leven van mensen kan verbeteren.

We blijven onderweg leren, verkennen, zien tegenslagen en streven naar nieuwe benaderingen om echte vooruitgang te boeken tegen ziekten.

Meer lezen

 

Met ruim 40 jaar ervaring en meer dan 5000 werknemers in meer dan 100 markten over de hele wereld, werken we er bij Roche Diabetes Care dagelijks aan om mensen met diabetes te helpen minder aan hun diabetes en bijbehorende routines te denken en hen te ontzorgen.

In Nederland zetten zo’n 40 collega’s zich met passie in voor mensen met diabetes en hun (zorg)omgeving. Hier lees je waarom.
 

Meer lezen

 

In 2020 is Roche voor de elfde keer uitgeroepen tot duurzaamste bedrijf in de index voor farmaceutische bedrijven van de Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

De erkenning is gebaseerd op een uitgebreide analyse van de economische, sociale en milieutechnische prestaties van Roche. Duurzaamheid is al meer dan 120 jaar een integraal onderdeel van de activiteiten van Roche

Meer lezen

Delen