Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Kies de pomp die bij je past!

In je dagelijks leven met diabetes moet je al zo vaak rekening houden met heel veel andere dingen dan mensen zonder diabetes.  Daarom heeft Roche Diabetes Care insulinepompen ontwikkelt waarbij flexibiliteit en eenvoud centraal staan, zodat je bij het gebruik bijna niet hoeft na te denken! Dit kan met de afstandsbediening waarmee je je insulinepomp volledig kunt bedienen, zonder dat je de pomp tevoorschijn hoeft te halen. Een Accu-Chek insulinepomp heeft een aparte afstandsbediening waarop je alle handelingen voor de pomp kunt uitvoeren. Je insulinepomp hoeft dus niet zichtbaar te zijn voor anderen.

Je kunt je insulinepomp dus gewoon onder je kleding laten zitten en hoeft hem niet tevoorschijn te halen om een pomphandeling, zoals het geven van een bolus, uit te voeren. Met de afstandsbediening kun je niet alleen je pomp op afstand bedienen, maar ook je bloedglucosewaarde meten en een persoonlijk insuline advies berekenen met de boluscalculator. Bij je bolusadvies kun je gebruik maken van de unieke optie 'gezondheidsgebeurtenissen': sport, ziekte, stress enz. zodat hier automatisch rekening mee gehouden wordt bij het berekenen van je bolusadvies.  En ben je je afstandsbediening vergeten mee te nemen? Dan heb je de zekerheid dat je de bolus ook direct op je insulinepomp kunt afgeven.

Maar Accu-Chek insulinepomptherapie betekent meer dan alleen veilige en toegankelijke producten. We zijn er ook voor je met een:

 • Persoonlijke instructie bij je thuis
 • Leenpomp voor tijdens je vakantie
 • 24-uurs service bij een acuut technisch probleem
 • Uitstekende klantenservice: de Accu-Chek Diabetes Service wordt beoordeeld met een 8,7

Je kunt kiezen voor de Accu-Chek® Insight of de Accu-Chek® Combo insulinepomp

Maak kennis met Lisa

Lisa leidt een actief en druk leven. Ze gaat vaak uit eten met vrienden of met klanten en wil dan niet dat iedereen haar pomp ziet. Lisa heeft gekozen voor de Accu-Chek Insight omdat ze de pomp onder haar blouse of jurk kan laten zitten. Ze kan haar pomp volledig bedienen met de afstandsbediening.

Maak kennis met Marco

Marco werkt als kok en hygiëne is voor hem erg belangrijk. Bij zijn drukke baan wil hij een eenvoudige insulinepomp die hij makkelijk en snel kan bedienen. Marco heeft gekozen voor de Accu-Chek Combo, omdat hij hiermee snel een bolus kan berekenen en toedienen met de afstandsbediening.

Accu-Chek® Insight - een kleine en compacte pomp die past in een actief leven

 • Nooit meer zelf ampullen vullen en vrijwel geen kans op luchtbellen met de voorgevulde ampul (160 eenheden) -  altijd direct klaar en bij de hand

 • Kleine insulinepomp met ergonomisch design; door de afgeronde hoeken is het prettiger om deze insulinepomp te dragen

 • Mogelijkheid om de lettergrootte op de display van de insulinepomp te vergroten en qua kleur aan te passen

 • De afstandsbediening heeft een touchscreen scherm dat werkt met grote iconen.

Accu-Chek® Combo – een eenvoudige pomp waarmee je snel vertrouwd raakt

 • Een zelf te vullen ampul tot wel 315 eenheden waarbij elke soort snelwerkende insuline gebruikt kan worden

 • Diverse infusiesets die passen bij je lichaam, je activiteiten of je persoonlijke voorkeur

 • Mogelijkheid om te kiezen voor een persoonlijk menu van zeer makkelijk tot uitgebreide mogelijkheden.

 

 

 

Wil je meer weten over de Accu-Chek Insight of de Accu-Chek Combo? Klik dan op de afbeelding van de pomp of neem contact op met de Accu-Chek Diabetes Service op het gratis servicenummer 0800 - 022 05 85, keuze 2. Je kunt de brochure hier downloaden.

Delen

Opgeslagen onder: