Tekstgrootte Verkleinen Vergroten

WelkomInloggen | Account aanmaken

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Accu-Chek Professional

Welkom bij Accu-Chek Professional, de Accu-Chek website voor medische professionals. Na gebruik van de inlogcode treft u hier een overzicht van de producten en diensten van Accu-Chek.

Professional login

Diabetes Plus punt

Een ‘Diabetes Plus punt’ apotheek is een apotheek die extra kennis in huis heeft op het gebied van diabetes en zelfcontrole. Van een Diabetes Plus punt apotheek mag de consument dan ook méér verwachten op het gebied van diabetes.

Diabetes Plus punt login

Accu-Chek® Insight systeem

Insulinepomptherapie was nog nooit zo eenvoudig

  • Snel en eenvoudig uw voorgevulde ampul vervangen
  • Uw insulinepomp eenvoudig en discreet bedienen met de diabetesmanager afstandsbediening
  • In slechts enkele stappen een nauwkeurig en discreet bolusadvies

Accu-Chek® Mobile systeem

Stripvrij, simpel, slim

  • 50 testen op een doorlopende tape -
    geen gedoe met losse teststrips
  • Meten in slechts 4 simpele stappen
  • Maakt meten eenvoudiger, vrijwel overal en altijd

"Een goed gevoel dat ik zelf de regie over mijn leven met diabetes heb dankzij de bloedglucosemeter waar ik op kan vertrouwen"

Sinds ik de BolusCal® trainingen heb gedaan heb ik veel meer zelfvertrouwen.

Ik sport en ga weer eens uit. Mijn sociale leven is erdoor verrijkt. Ik voel me vrij!

Nieuw! Accu-Chek Insight systeem
Accu-Chek heeft een complete oplossing voor insulinepomptherapie ontwikkeld waarbij flexibiliteit en eenvoud centraal staan: Accu-Chek Insight. Het Accu-Chek Insight systeem biedt bloedglucose controle, bolusadvies, insulinetoediening en data management in één. Lees meer

Ook Accu-Chek® Mobile goedgekeurd door TÜV Rheinland
Alle in Nederland beschikbare producten van Accu-Chek zijn CE gemarkeerd en voldoen volledig aan de ISO 15197:2013 standaard. De Accu-Chek® Mobile, Accu-Chek® Aviva Expert, Accu-Chek® Performa, Accu-Chek® Aviva Combo en Accu-Chek® Aviva Insight zijn bovendien goedgekeurd door TÜV Rheinland.

Belangrijke informatie: terugroepactie Accu-Chek® Insight Rapid infusiesets

In het kader van de kwaliteitsbewaking heeft Roche Diabetes Care een fabricageprobleem vastgesteld bij de Accu-Chek® Insight Rapid infusieset. Om maximale veiligheid te kunnen garanderen en om aan onze hoge kwaliteitsnormen te voldoen, hebben we besloten de Accu-Chek Insight Rapid infusieset tot nader order van de markt te halen. Lees meer

Deze website bevat informatie over producten die zijn bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of niet geldig zijn in uw land. Wij wijzen u erop dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie die mogelijk niet in overeenstemming is met enige geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruik in uw land van oorsprong.