Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Accu-Chek e-mail nieuwsbrief

In de e-mail nieuwsbrief lees je veel diabetes gerelateerde informatie, zoals voeding, bewegen en allerlei zaken waar je tegenaan kunt lopen in het dagelijks leven met diabetes. Ook kun je in deze nieuwsbrief informatie lezen over Accu-Chek producten en services. Accu-Chek Nieuws wordt iedere drie maanden verzonden naar iedereen die zich hiervoor heeft aangemeld.

Je kunt je alleen aanmelden met een (correspondentie) adres in Nederland. Ben je woonachtig in België, dan verwijzen we je graag naar de Belgische e-mail nieuwsbrief.

Ja, ik ontvang graag de Accu-Chek e-mail nieuwsbrief!

* verplicht in te vullen veld

Wij zouden jouw gegevens graag gebruiken om contact met je op te kunnen nemen betreffende aanbiedingen en om je marketingberichten en aanbiedingen over onze producten, diensten en nieuwe functionaliteiten te sturen. Wij zullen dit uiteraard uitsluitend met jouw toestemming doen. Het staat je vrij om jouw toestemming niet te geven en wij zullen hierover geen contact met je opnemen. Als je nu je toestemming verstrekt, zal het je te allen tijde vrij staan om deze te wijzigen of in te trekken door via e-mail almere.dc@roche.com of telefoonnummer 0800 – 022 05 85 contact met ons op te nemen zonder dat dit invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan het intrekken van de toestemming. Verder bevatten al onze nieuwsbrieven een link en informatie over hoe je je uit kunt schrijven of je voorkeuren voor nieuwsbrieven kunt beheren. Als je vragen hebt over de data privacy, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op global.rdc-dpo@roche.com.