Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Aanvraag leeninsulinepomp of leendiabetesmanager voor vakantie

Voor mensen die op het gebied van insulinepomptherapie extra zekerheid willen tijdens een vakantie naar het buitenland of naar het Waddengebied in Nederland, biedt Roche Diabetes Care de mogelijkheid om een tijdelijke leeninsulinepomp of Accu-Chek Solo diabetesmanager aan te vragen.*

Een aanvraag dient minimaal 14 dagen voor vertrek te zijn ingediend, zodat je de leeninsulinepomp of diabetesmanager op tijd voor vertrek kunt ontvangen. Bij een aanvraag korter dan 14 dagen worden de eventuele kosten die gemaakt worden voor spoedverzending aan u doorberekend.

* Het aanvragen van een leeninsulinepomp of diabetesmanager is alleen van toepassing als je al over een in gebruik zijnde Accu-Chek® insulinepomp beschikt.

Wil je gebruikmaken van de mogelijkheid om een tijdelijke leeninsulinepomp of diabetesmanager aan te vragen voor jouw vakantieperiode? Vul dan onderstaande gegevens in:

* verplicht in te vullen veld

Wij zouden jouw gegevens graag gebruiken om contact met je op te kunnen nemen betreffende aanbiedingen en om je marketingberichten en aanbiedingen over onze producten, diensten en nieuwe functionaliteiten te sturen. Wij zullen dit uiteraard uitsluitend met jouw toestemming doen. Het staat je vrij om jouw toestemming niet te geven en wij zullen hierover geen contact met je opnemen. Als je nu je toestemming verstrekt, zal het je te allen tijde vrij staan om deze te wijzigen of in te trekken door via e-mail [email protected] of telefoonnummer 0800 – 022 05 85 contact met ons op te nemen zonder dat dit invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan het intrekken van de toestemming. Verder bevatten al onze nieuwsbrieven een link en informatie over hoe je je uit kunt schrijven of je voorkeuren voor nieuwsbrieven kunt beheren. Als je vragen hebt over de data privacy, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op [email protected].

Online toestemmingsformulier