Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Accu-Chek® Instant bloedglucosemeter

Accu-Chek Instant

Accu-Chek Instant
Beschrijving

Maak kennis met de volgende stap in bloedglucose meten. De nieuwe Accu-Chek Instant maakt het leven met diabetes makkelijker. De Accu-Chek Instant is snel, gemakkelijk, betrouwbaar en altijd binnen handbereik. Zo hou je zelf de regie. Wil je een gratis Accu-Chek Instant bloedglucosemeter ontvangen? Vul dan het aanvraagformulier in. Je kunt de Accu-Chek Instant teststrips via je gebruikelijke leverancier bestellen. Voor patiënten die behandeld worden met insuline worden de teststrips volledig vergoed door alle zorgverzekeraars. 

 

Zichtbare ondersteuning

De kleuren op de meter tonen onmiddellijk of je binnen jouw persoonlijke streefwaardebereik ligt.

Blauw: boven streefwaardebereik

Groen: streefwaardebereik

Rood: onder streefwaardebereik

Je kunt de schaal aanpassen naar je persoonlijke behandeldoelstellingen.

Gemakkelijk in gebruik

Je kunt meteen starten met meten als je de strip in de meter doet en de meter gaat automatisch uit als je de strip eruit haalt. Met 1 druk op de knop vind je alle belangrijke informatie. Jouw vorige meetresultaat en de gemiddelden van 7, 30 en 90 dagen zijn direct zichtbaar op de meter.

Eenvoudig bloed aanbrengen

Vernieuwde teststrips met een breed testveld. Je kunt een kleine bloeddruppel aanbrengen op de gehele breedte van de strip. Het aanbrengoppervlak is hierdoor groter dan van andere strips op de markt. Dit maakt de bloed absorptie eenvoudiger.

Verzekerd van een nauwkeurige meting

De Accu-Chek Instant overtreft de strengste nauwkeurigheidseisen van de ISO 15197:2013 / ISO 15197:2015.

Dit geeft vertrouwen dat de dagelijkse therapie gebaseerd is op betrouwbare meetgegevens.

De Accu-Chek Instant verbinden aan de mySugr app

Wanneer de meter verbonden is met de mySugr app via bluetooth worden de meetgegevens automatisch opgeslagen in de app. Hierdoor heb je altijd en overal jouw data bij de hand die je kunt delen met iedereen die jij wilt. Zo hoef je geen dagboekjes meer in te vullen. Daarnaast krijg je de beschikking over een gratis gecertificeerde boluscalculator, zodat je gemakkelijk een bolus kunt berekenen aan de hand van je gemeten bloedglucosewaarde. Bij de aanschaf van een Accu-Chek Instant krijgt je de pro-versie van de mySugr app er gratis bij! Kijk op: https://mysugr.com/apps/pro/

Gebruikershandleidingen

Bewaarcondities voor de meter:

Temperatuur: -25 tot 70°C

Geheugencapaciteit:

De meter slaat automatisch minimaal 720 bloedglucoseresultaten op in het geheugen. Op de meter zie je alleen het meest recente bloedglucoseresultaat en de gemiddelden van 7, 30 en 90 dagen. De meter slaat automatisch 30 controleresultaten op in het geheugen; enkel het huidige controleresultaat zie je op de meter. Om de opgeslagen bloedglucoseresultaten te bekijken, verzend je ze naar een compatibele softwareapplicatie. 

Automatisch uitzetten:

90 seconden nadat een meting werd uitgevoerd, 15 seconden nadat een teststrip werd verwijderd of 5 seconden na het laatste meetresultaat.

Gewicht:

Ca. 40 gram (met batterijen)

Interfaces:

USB: micro-B connector; Bluetooth®; Continua Certified® naar een Continua Certified manager