Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Instructievideo’s

Veel gestelde vragen

Algemene vragen

Dit is geen probleem. De nieuwe cassettes vervangen geleidelijk de “oude” cassettes waardoor het kan voorkomen dat je nog “oude” krijgt.

Ja, je kan nog steeds de vorige testcassette gebruiken tot de vervaldatum op de verpakking of 90 dagen na het plaatsten van de cassette.

Nee. De afstandshouders zijn zo ontworpen dat je eenvoudig kan meten met een vingerprik. Ze zijn niet ontworpen om op alternatieve plaatsen (bijv. arm) van het lichaam te meten.

 

Ja, maar slechts een klein beetje. Je hebt waarschijnlijk geleerd dat je de meter verticaal moet vasthouden wanneer je bloed aanbrengt. Nu de cassette over de afstandshouders beschikt, raden we je aan om de meter vast te houden op een manier dat je de aanbrengzone kan zien wanneer je bloed aanbrengt. Plaats je vinger voorzichtig op de afstandshouders zodat de bloeddruppel wordt aangebracht in het midden van de aanbrengzone.

 

Vergeet niet dat het prikken op alternatieve plaatsen (bv. de arm) niet langer mogelijk is – je kan enkel meten met een druppeltje bloed uit de vingertop.

Je kunt de nieuwe testcassette herkennen aan het groene label op de verpakking “Verbeterde testcassette”. Het grootste verschil dat visueel zichtbaar is zijn de 2 afstandshouders naast de applicatiezone.

Huidige testcassette Nieuwe testcassette

 

Het belangrijkste verschil zijn de afstandshouders die ervoor zorgen dat ongewenst contact van de aanbrengzone met de huid vermeden wordt. De nieuwe testcassette heeft 2 grote voordelen: nauwkeurige resultaten en een eenvoudigere meting

De nieuwe testcassette is het resultaat van continue productverbetering. We willen je een zo goed mogelijke testervaring bezorgen, met een hoge standaard voor kwaliteit.

Bekijk informatie over gezondheid en veiligheid

Still can't find what you need?