Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Insulinepomptherapie bij kinderen en tieners

Accu-Chek insulinepomptherapie past uitstekend bij kinderen en tieners met diabetes

Kinderen en tieners met diabetes moeten in hun dagelijks leven continu rekening houden met heel veel andere dingen dan hun leeftijdsgenoten. Wij vinden het belangrijk dat ook zij gewoon zichzelf kunnen zijn, daarom past de Accu-Chek Insight zo goed in het leven van jouw kind of tiener met diabetes.

Niet iedere dag is hetzelfde. Afwisseling maakt het leven leuk, maar vraagt ook om de nodige flexibiliteit van kinderen met diabetes en hun ouders. Gelukkig zijn er vandaag de dag meerdere mogelijkheden die er aan kunnen bijdragen dat diabetes het dagelijks leven zo min mogelijk beïnvloedt. Zodat kinderen gewoon zichzelf kunnen zijn. Dat maakt het leven van Julia, Tim en Emma een stuk flexibeler.

Accu-Chek insulinepomptherapie betekent meer dan alleen veilige en toegankelijke producten. We zijn er ook voor je met een:

  • Persoonlijke instructie bij je thuis
  • Back-up insulinepomp voor kinderen tot 18 jaar
  • 24-uurs service bij een acuut technisch probleem
  • Uitstekende klantenservice: de Accu-Chek Diabetes Service wordt beoordeeld met een 8,7
Wil je meer weten over de voordelen van Accu-Chek insulinepomptherapie? Klik dan op een van onderstaande links of neem contact op met de Accu-Chek Diabetes Service op het gratis servicenummer 0800 - 022 05 85, keuze 2. Je kunt ook de brochure downloaden.

Share

Filed under: