Connecting what counts

Verbinden wat écht telt

Onze visie bij Roche Diabetes Care is om overal ter wereld mensen met diabetes te helpen minder na te denken over hun dagelijkse diabetesmanagement, zodat ze dag en nacht echte verlichting kunnen ervaren.

Connecting what counts
Ontdek onze producten
mySugr

Haal het maximale uit je Accu-Chek producten

Ontdek onze uitgebreide training en ondersteuningspagina, boordevol educatieve video's, handleidingen en meer. Leer alles wat je moet weten om optimaal te profiteren van jouw Accu-Chek producten.

mySugr
Leer meer
mySugr About

Wij staan voor je klaar

Wij staan voor je klaar met een schat aan waardevolle informatie en inspiratie. Ontdek onze boeiende blogs, boordevol nuttige tips, verhalen en updates. Laat je informeren en inspireren terwijl wij je ondersteunen op jouw Accu-Chek reis.

mySugr About
Lees onze blogs
Accu-Chek

Accu-Chek verlicht elke dag de zorgen van 30 miljoen mensen met diabetes en verenigt een verscheidenheid aan moderne en verbonden oplossingen voor een beter diabetesmanagement. Onze producten en oplossingen voorzien mensen die leven met

diabetes van diegaandere kennis voor steeds betere resultaten. Door te verbinden wat telt, willen we iedereen met diabetes helpen het beste uit zichzelf te halen.

mySugr

mysugr maakt deel uit van Roche Diabetes Care en is een eenvoudig te gebruiken digitale gezondheidsapp die het leven van mensen met diabetes vereenvoudigt.

Wij bieden de tools, de kennis en het vertrouwen om de dagelijkse diabetesroutines met gemak te beheren.

Roche Diabetes Care

Met bijna 50 jaar ervaring in de diabeteszorg en met 4.500 medewerkers in meer dan 100 landen blijft Roche Diabetes Care zich concentreren op de dagelijkse ondersteuning zodat mensen met diabetes echte verlichting vinden, waar ze ook zijn.

Met onze merken Accu-Chek en mySugr bieden we een van de meest uitgebreide portfolio's van diabetesproducten en -diensten om het voor mensen met diabetes, en degenen die voor hen zorgen, gemakkelijker te maken om te verbinden wat belangrijk is.

Roche

Roche Diabetes Care maakt deel uit van de Roche Group. In de loop van onze 125-jarige geschiedenis is Roche uitgegroeid tot een van 's werelds grootste biotechbedrijven, evenals een toonaangevende aanbieders van in-vitrodiagnostiek en een wereldwijde leverancier van transformatieve, innovatieve oplossingen voor de belangrijkste ziektegebieden.

Onze toewijding aan onze mensen, partners, belanghebbenden en belangrijker nog, onze patiënten, blijft even krachtig als op de dag van het ontstaan van Roche.

Lees meer over Roche.

Neem contact op

Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag

Neem contact op met de Accu-Chek Customer Care op het gratis telefoonnummer 0800 – 022 05 85. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

<h5>24/7 bereikbaar bij vragen over Accu-Chek insulinepomp</h5>

Bij gebruik van een Accu-Chek insulinepomp kan je in geval van nood - een acuut technisch probleem - altijd direct contact opnemen. Daarvoor is er de gratis 24-uurs service voor Accu-Chek insulinepompgebruikers: 0800 – 022 05 85 
(keuze 1). 

Stuur ons een bericht

Heb je een vraag of een opmerking over een Accu-Chek product of dienst? Vul dan het contactformulier in.

Stuur een bericht
Bel ons

Accu-Chek Customer Care 
0800 – 022 05 85

24-uurs service voor Accu-Chek insulinepompgebruikers
0800 – 022 05 85 (keuze 1).

Vanuit het buitenland
+318000220585

Gratis servicenummer binnen Europa
+318000220585 (keuze 1)