Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Symposium Digitale Zorg en Diabetes 2019

 

Na het succes van het symposium Digitale Zorg & Diabetes 2018 organiseert Roche Diabetes Care dit jaar de tweede editie van dit symposium over digitale zorg en innovatie in de diabeteszorg. Op donderdag 5 september vindt Digitale Zorg & Diabetes 2019 plaats. Wij nodigen u van harte uit voor dit symposium. Tijdens het middagsymposium hoort u en spreekt u met zorgverleners, beleidsmakers, verzekeraars en technologiebedrijven die samen de toekomst van de diabeteszorg vormgeven. Evenals in 2018 bieden we een podium aan mensen met diabetes om te vertellen hoe digitale zorg hun dagelijkse diabetesmanagement kan verlichten, en wat dat betekent voor de samenwerking met hun zorgverleners.

Wat kunt u verwachten?

Een middagsymposium (13.30 tot 19.30 uur, incl. diner) met inspirerende gastsprekers over toekomstbestendige diabeteszorg en data-gedreven, geïntegreerd diabetesmanagement.

U gaat naar huis met meer inzicht in:

  • de toekomst van de diabeteszorg vanuit een technologisch perspectief: integratie van platformen, sensoren, apps en wearables
  • hoe we nieuwe financieringsvormen voor innovatieve diabeteszorg mogelijk kunnen maken
  • hoe een innovatief Nederlands ziekenhuis data-gedreven, geïntegreerd diabetesmanagement inzet om patiënten te ontzorgen en inzet op zorg op afstand

Klik hier voor het programma van het middagsymposium.

Doelgroep

Doelgroep voor dit symposium zijn internisten, diabetologen, bestuurders, kaderartsen, medisch directeur zorggroep of eerstelijns centrum, patiënten vertegenwoordigers, zorgverzekeraars en beleidsmakers. Het symposium Digitale Zorg & Diabetes is geaccrediteerd met 4 accreditatiepunten (ABAN) voor medisch specialisten. 

Persoonlijke uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit voor het symposium Digitale Zorg & Diabetes 2019, dat wordt georganiseerd op donderdag 5 september in DeFabrique (Utrecht). Er zijn geen kosten verbonden aan dit symposium.

U kunt zich nu reeds inschrijven via het inschrijfformulier. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens deze middag.

Focussessie BeterDichtbij

De Focussessie Digitale Communicatie en Diabetes biedt u dé gelegenheid om met uw vakgenoten in de diabeteszorg ervaringen en kennis uit te wisselen over digitale zorg en communicatie via BeterDichtbij. In de sessie worden de ervaringen over het gebruik en de toepassing van BeterDichtbij gedeeld door zorgverleners. Ook is er ruim de gelegenheid om vragen en cases met elkaar uit te wisselen. Het belooft een inspirerende sessie te worden, waarna u naar huis gaat met concrete en eenvoudige ideeën die u direct in de dagelijkse praktijk kunt toepassen. De Focussessie BeterDichtbij start om 18.30 uur. Voor wie is het: iedereen die al met BeterDichtbij werkt. 

 

Benieuwd naar symposium 2018? Lees dan het verslag van vorig jaar terug. Bekijk hier een kort videoverslag. 

Delen