Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay
Gepubliceerd op 11 Juni 2018 _

Op tijd overstappen van een Animas® Vibe insulinepomp naar een Accu-Chek® insulinepomp

Roche Diabetes Care is al meer dan 40 jaar actief op het gebied van diabeteszorg als ontwikkelaar, producent en leverancier van hoogwaardige producten en diensten ten behoeve van een optimale diabetesbehandeling. Mensen met diabetes worden door ons geholpen en ondersteund om de regie over hun leven met diabetes te krijgen en te behouden. Dat doen wij onder andere met:

  • Accu-Chek® diabeteshulpmiddelen, zoals insulinepompen en diabetes testmaterialen
  • Educatieprogramma’s over diabetesbehandeling, het juiste gebruik van diabeteshulpmiddelen en inzicht in de eigen bloedglucosewaarden (datamanagement) om de behandeling daarop af te stemmen
  • Hulp en ondersteuning vanuit onze eigen Customer Service. 

Als je gebruik maakt van insulinepomptherapie is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op de juiste service als dit nodig is. Bijvoorbeeld de gratis 24-uurs service voor Accu-Chek insulinepompgebruikers. Bij gebruik van een Accu-Chek insulinepomp kun je in geval van nood - een acuut technisch probleem - altijd direct contact opnemen. Maar ook tijdens kantooruren kun je terecht voor het juiste advies. Onze Accu-Chek Diabetes Service medewerkers stellen alles in het werk om samen met jou tot de juiste oplossing te komen. We zijn er dan ook trots op dat onze service beoordeeld wordt met een 8.7.

In oktober 2017 is door het bedrijf Animas® Corporation aangekondigd dat de productie en verkoop van Animas Vibe insulinepompen is stopgezet, omdat zij zich uit de insulinepompenmarkt terugtrekken. Wereldwijd wil Animas alle mensen met diabetes die gebruik maken van insulinepomptherapie zo snel mogelijk overzetten naar een andere insulinepomp zodat de Animas Vibe insulinepompen tegen september 2019 volledig uit de markt zijn. Gebruik je op dit moment een pomp en pompbenodigdheden van Animas, dan kun je tijdens een overgangsperiode vanuit Animas ondersteuning en services voor de pomp blijven ontvangen. Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat het prettig is om zo snel mogelijk een pomp te gebruiken waarvan je weet dat de leverancier zowel direct als ook in de toekomst goede ondersteuning kan bieden.

Wanneer je binnen de looptijd van je Animas insulinepomp wil overstappen op een Accu-Chek insulinepomp, dan helpen onze Accu-Chek Diabetes Service medewerkers je graag verder. Je kunt hiervoor op werkdagen tussen 08.30 – 17.00 uur bellen naar telefoonnummer 0800 – 022 05 85. 

Delen