Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Insight kids kind 7-12

Tim, 10 jaar

"Tim kan met de afstandsbediening al zelf zijn bolus berekenen bij een traktatie op school. Dat zorgt ervoor dat hij gewoon mee kan doen met de andere kinderen. Dat geeft mij een fijn gevoel"

De Accu-Chek Insight is een kleine en compacte insulinepomp die bij het spelen niet snel in de weg zit bij je kind. Met de aparte afstandsbediening kan jij of je kind alle handelingen voor de pomp uitvoeren.

Dankzij de afstandsbediening kan je de insulinepompgegevens op afstand controleren en een bolus geven zonder dat je de insulinepomp tevoorschijn hoeft te halen. De voordelen voor je kind:

  • Je kind kan gewoon blijven spelen of zwemmen, terwijl jij de basale hoeveelheid van de insulinepomp indien nodig op afstand aan kunt passen.
  • Kan je kind zelf bolussen of andere aanpassingen doen? Dan kan hij of zij dat ook via de afstandsbediening doen en kan de insulinepomp gewoon onder de kleren blijven zitten.

Wel zo prettig voor je kind!

Met de geïntegreerde boluscalculator, in de afstandsbediening, kan de juiste hoeveelheid insuline eenvoudig worden berekend en toegediend. Ook handig bij een traktatie op school of als je kind bij een vriendje of vriendinnetje blijft eten. Vooral omdat met een juiste bolusberekening de kans op hypo’s bij je kind kleiner is!

De Accu-Chek Insight heeft voorgevulde ampullen die je snel en eenvoudig kunt vervangen. Hierdoor is er minder kans op luchtbellen. Dit zorg voor gemak en zekerheid.

De Accu-Chek Insight voor een veilig en gerust gevoel bij jou en je kind. Zo kan je kind gewoon kind zijn.

*Een vingerprik blijft wel nodig voor het bepalen van de bloedglucosewaarde

Delen