Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Insight kids kind 13-18

Emma, 15 jaar

"Nu kan ik eindelijk weer leuke jurkjes dragen! Sinds ik de Accu-Chek Insight gebruik, hoef ik nooit meer mijn insulinepomp onder mijn kleding vandaan te halen. Mijn insulinepomp stop ik gewoon in mijn bh of in mijn laars" – Emma

De Accu-Chek Insight is een kleine en compacte insulinepomp die niet zichtbaar hoeft te zijn voor anderen.

En de insulinepomp heeft een aparte afstandsbediening waarop jij alle handelingen voor de pomp uit kan voeren. Dankzij de afstandsbediening kan je de insulinepompgegevens op afstand controleren en kan je een bolus geven zonder dat iemand dat in de gaten heeft. Zo kan je diabetes gewoon onzichtbaar blijven. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je aan het werk, aan het sporten of lekker een avondje uit bent!

Met de geïntegreerde boluscalculator, in de afstandsbediening, kan je eenvoudig de juiste hoeveelheid insuline berekenen en toedienen. Ook handig als je gaat lunchen bij vrienden of lekker uit eten gaat. Vooral omdat met een juiste bolusberekening de kans op hypo’s kleiner wordt!

De Accu-Chek Insight heb je de keuze uit meerdere basaalprofielen, zodat je een ander profiel in kunt stellen voor als je wilt uitslapen in het weekend of voor de dagen dat je ’s avonds gaat sporten.

Bovendien heeft de Accu-Chek Insight voorgevulde ampullen die je snel en eenvoudig kunt vervangen en waarmee je minder kans hebt op luchtbellen.

De Accu-Chek Insight zorgt ervoor dat je diabetes een beetje onzichtbaar wordt, zodat je gewoon jezelf kunt zijn.

*Een vingerprik blijft wel nodig voor het bepalen van de bloedglucosewaarde

Delen