Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

“Roche is een bedrijf om van te houden”

Linda Elstrodt – Communications Specialist

“Service verlenen, persoonlijk contact maken, luisteren naar onze klanten en er voor ze zijn. Dat zie ik als een van de belangrijkste taken voor onze organisatie en voor mij zelf. Het is mooi dat we zo dichtbij onze klanten staan, zowel bij de zorgverleners, leveranciers als bij de mensen met diabetes. We krijgen van onze klanten een waardering van 8,8 en dat is iets om trots op te zijn.”

“Ik werk al ruim 11 jaar bij Roche Diabetes Care. We zijn nu meer dan ooit gefocust op de mensen met diabetes, hun naasten en de zorgverleners. Daarbij hebben we veel oog voor de emotional benefits: wat betekent diabetes voor je dagelijkse leven, hoe kunnen we het gedoe minimaliseren? Die focus is er ook in onze communicatie. Onze persoonlijke betrokkenheid maakt het verschil. Als ik bijvoorbeeld zie dat iemand op zondagochtend een vraag stelt via onze Facebookpagina of via levenmetdiabetes.nl contact zoekt, dan geef ik antwoord. Diabetes stopt niet in het weekend, dus dan is het belangrijk dat wij er, voor zover mogelijk, ook zijn.”

Zelf de regie, ondersteuning waar nodig

“De technologie – internet, sociale media - maakt het mogelijk om contact te hebben met mensen die je normaal gesproken niet zou ontmoeten. Er zijn mooie communities die mensen met diabetes en hun naasten bij elkaar brengen. Er is nu een wereld aan online mogelijkheden beschikbaar om met onze klanten te praten en om ze te leren kennen. Tegelijk biedt technologie mensen veel kansen om zelf de regie te nemen. Die combinatie is wat mij betreft het beste: alle middelen om je leven met diabetes zo in te richten als je zelf wilt, met ons als adviseur, vraagbaak en gesprekspartner als het nodig is.”

Grote impact op het dagelijkse leven

“Ik werk graag bij een bedrijf dat het verschil kan maken en echt iets kan betekenen. Elke innovatie die we ontwikkelen, hoe klein de stap soms ook is, kan een grote impact hebben op het dagelijks leven van iemand met diabetes. Mijn missie is het om een gezicht te geven aan Roche Diabetes Care. Wij zijn altijd zo druk bezig dat we nog wel eens vergeten om te realiseren wat we doen en betekenen. We mogen best trots zijn. Ik hou echt van dit bedrijf en dat draag ik graag uit!”

Delen