Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Hallo mijn naam is Ellie en ik werk ruim tien jaar bij Roche Diabetes Care. Tot augustus 2020 heb ik gewerkt als adviseur training en instructies. Nu werk ik als consultant en bezoek ik ziekenhuizen en huisartspraktijken.

Vanuit mijn werkervaring weet ik dat mensen met diabetes 24/7 hiermee bezig zijn, maar om dit ook zelf te ervaren heb ik ja gezegd tegen deze challenge. Zelf ervaren waar mensen tegen aan lopen en nog beter begrijpen dat diabetes heel veel invloed heeft op de dagelijkse dingen zijn een reden om mee te doen.

Mijn naam is Christophe en ik werk sinds 2012 voor Roche Diabetes Care Belgium. Ik heb verschillende functies gehad in de marketingafdeling en nu leid ik het Belgische Sales Team.

Aangezien we elke dag werken voor mensen met diabetes is het belangrijk om niet te vergeten wat het betekent om er 24/7 mee geconfronteerd te worden. Het zal ook de gelegenheid zijn om een aantal van onze laatste oplossingen, zoals mySugr, echt uit te proberen.

Mijn naam is Hilde, ik werk sinds 2 jaar bij Roche Diabetes Care als Compliance officer en Quality manager. Ik ben opgegroeid in een gezin waar iemand met diabetes leeft.

Ik heb niet getwijfeld om aan deze challenge mee te doen. Temeer ook omdat de leuze van Roche "doing now what patients need next” is en vanuit Roche Diabetes Care willen wij de dagelijkse zorg van mensen met diabetes echt verlichten.

Hoi! Ik ben Koen, Head of Healthcare en Business Development in Nederland en België. Ik werk sinds 2 jaar voor Roche Diabetes Care en sindsdien is mijn kennis over diabetes flink gegroeid.

Maar, weten wat diabetes is, betekent nog niet dat je begrijpt hoe het is om diabetes te hebben. Om mijn werk te kunnen doen geloof ik dat dit echter heel erg belangrijk is, daarom wil ik, via deze challenge, beter begrijpen hoe het is om met diabetes te leven.

Hallo mijn naam is Tamara en sinds 2 jaar ben ik de market access verantwoordelijke voor Roche Diabetes Care. Mijn hoofdtaak bestaat erin om onze toekomstvisie van een geïntegreerde en een gepersonaliseerde diabetes management zo breed mogelijk te verspreiden bij verschillende stakeholders waaronder politici, endocrinologen, patiëntenorganisaties, ...

Het is dan ook van essentieel belang om te begrijpen waar een persoon met diabetes allemaal tegenaan loopt.  En de enige manier om dit door en door te kunnen begrijpen is om me te verplaatsen in de schoenen van een persoon met diabetes.  Vandaar dat ik het een must vind om deze challenge te doen.

Halllo, mijn naam is Thijs en ik werk al 5,5 jaar voor Roche. Ik werk als Product Manager Digital Solutions Nederland en België.  Alle digitale oplossingen in Nederland en België vallen onder mijn hoede vanuit een Marketingperspectief.

Ik doe aan deze challenge mee omdat ik altijd nieuwsgierig ben. Ik wil graag dingen weten en het zelf proberen. Dit zal zeker een lastige challenge worden maar zal mij weer veel bijbrengen. Daarnaast ben ik erg benieuwd naar het effect op dagdagelijkse dingen. Dit is soms moeilijk om bij stil te staan en op deze manier kun je dat erg goed ervaren.

#denkaandiabetes - Introductie Diabetes Challenge