Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Webinar

 

Webinar “De toekomst van de diabeteszorg – een praktische blik op de zorgtransformatie”

Technologie heeft de afgelopen jaren definitief zijn intrede gedaan in de zorg voor mensen met diabetes. Een groot aantal hulpmiddelen genereert data, en deze data wordt gedeeld met de zorgverlener. Deze innovatie heeft veel waarde voor zowel de patiënt, de zorgverlener als de organisatie van zorg. Zo worden monitoring en zorg op afstand, het inrichten van persoonlijke processen en proactieve zorg steeds eenvoudiger.

Op dit moment leidt deze ontwikkeling echter ook tot vragen.

  • Hoe kan ik met data het zorgproces verbeteren?
  • Wat betekent dit voor mij en mijn werk als zorgverlener?
  • Hoe kan de data helpen efficiënter te werken, in plaats van dat het leidt tot extra werk?
  • Hoe krijg ik een volledig overzicht van al die verschillende databronnen?
  • Kan ik deze data gebruiken in de samenwerking tussen eerste- en tweedelijns zorg?
  • Hoe kan ik de data gebruiken om het zorgproces te personaliseren?

Vragen waar Roche Diabetes Care de bezoekers van de webinar “De toekomst van de diabeteszorg - een praktische blik op de zorgtransformatie” op woensdag 17 juni in heeft meegenomen. In deze webinar zijn de meest recente ontwikkelingen op het gebied van diabeteszorg benoemd en is een praktische blik geboden op de zorgtransformatie. Als je op zoek bent naar inzichten bij het vormen van jouw visie op de diabeteszorg van de toekomst en wilt ontdekken hoe je deze visie ook kunt realiseren, dan kan deze webinar je inzichten bieden.

Sprekers:

 

Koen Harms (Head of Healthcare and Business Development Netherlands & Belgium) en Bastiaan van den Berg (Consultant Health Solutions)

Koen heeft de bezoekers meegenomen op welke wijze innovaties in de diabeteszorg kunnen zorgen voor een transformatie van de zorgprofessional. Bastiaan heeft de vertaling gemaakt deze visie naar de praktijk.

 

Heb je de webinar gemist of wil je de webinar nog eens terugzien?
Bekijk dan de opname.

 

Delen