Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

“Het vlammetje brandt nog steeds”

Jeanine Hagman –HR Officer

“In de eerste vijf jaar bij deze organisatie is de basis gelegd voor mijn Roche-hart. Ik werkte met veel plezier in customer services en had dagelijks onze klanten aan de lijn. Toen heb ik echt geleerd waar mensen met diabetes mee te maken hebben. Waar ze tegenaan lopen, hoe zij daarmee omgaan. Ik merkte ook dat we echt iets voor die mensen kunnen betekenen. Ik was een groen blaadje toen ik bij Roche kwam werken wat diabetes betreft, maar ik had geen betere opleidingsschool kunnen hebben.”

“Inmiddels werk ik ruim 23 jaar voor Roche Diabetes Care. Ik heb de diabeteswereld en onze organisatie in die tijd flink zien veranderen. Destijds leverden we alleen bloedglucosemeters. Nu hebben we zoveel mooie producten en oplossingen om mensen met diabetes echt te helpen in hun dagelijkse leven. Zelf ben ik via het secretariaat naar een functie van HR-officer gegroeid.”

Goed op koers

“Door mijn jaren in de organisatie heb ik voor mijn gevoel een goed beeld van de organisatie en van de mensen voor wie we het doen. Dat helpt mij enorm in mijn werk. Ik weet wat de visie en doelstellingen van de organisatie zijn, ik begrijp min of meer wat onze aanpak en oplossingen kunnen betekenen voor mensen met diabetes en ik probeer de medewerkers zo goed mogelijk te ondersteunen.”

“Roche Diabetes Care heeft als organisatie heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Maar we liggen nu goed op koers voor de ontwikkelingen van vandaag en morgen. We zijn een open organisatie die veel naar buiten gaat om te luisteren naar wat we kunnen betekenen voor de mensen met diabetes en professionals als internisten en diabetesverpleegkundigen. Dat vind ik een goede aanpak en opstelling, zo kun je echt iets betekenen. Dat vraagt wel om specifieke vaardigheden en competenties van onze medewerkers. We werken hier met bijzondere mensen die echt hart voor de zaak hebben.”

Leren om je successen te vieren

“Er is nu veel duidelijkheid binnen Roche en daar zijn organisatie en medewerkers zeer bij gebaat. We hebben een mooie mix van jongere en oudere medewerkers.  Er wordt hard gewerkt en we zijn ook niet bang om af en toe een misslag te maken. Dat hoort erbij als je voorop loopt met nieuwe technologieën en oplossingen. Misschien kunnen we nog wat beter leren om onze successen te vieren. We zijn met zo’n 50 medewerkers en we hebben een behoorlijke impact op het leven van mensen met diabetes, daar mogen we best trots op zijn.”

“De diabeteswereld is dynamisch en boeiend. Iedere dag leer ik nog bij. En het vlammetje uit het begin brandt nog steeds. De bagage van de eerste vijf jaar draag ik nog steeds bij me, net zoals alle ervaringen sindsdien. Dat raak ik nooit meer kwijt en dat wil ik ook nooit meer kwijt raken.”

Delen