Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Symposium Digitale Zorg en Diabetes voor professionals in de zorg

 

Na het succes van het symposium Digitale Zorg & Diabetes 2018 organiseert Roche Diabetes Care dit jaar de tweede editie van dit symposium over digitale zorg en innovatie in de diabeteszorg. Op donderdag 5 september vindt Digitale Zorg & Diabetes 2019 plaats. Wij nodigen u van harte uit voor dit symposium. Tijdens het middagsymposium hoort u en spreekt u met zorgverleners, beleidsmakers, verzekeraars en technologiebedrijven die samen de toekomst van de diabeteszorg vormgeven. Evenals in 2018 bieden we een podium aan mensen met diabetes om te vertellen hoe digitale zorg hun dagelijkse diabetesmanagement kan verlichten, en wat dat betekent voor de samenwerking met hun zorgverleners.

Wat kunt u verwachten?

Een middagsymposium (13.30 tot 19.30 uur, incl. diner) met inspirerende gastsprekers over toekomstbestendige diabeteszorg en data-gedreven, geïntegreerde diabetesmanagement.

U gaat naar huis met meer inzicht in:

  • de toekomst van de diabeteszorg vanuit een technologisch perspectief: integratie van platformen, sensoren, apps en wearables
  • hoe we nieuwe financieringsvormen voor innovatieve diabeteszorg mogelijk kunnen maken
  • hoe een innovatief Nederlands ziekenhuis data-gedreven, geïntegreerde diabetesmanagement inzet om patiënten te ontzorgen en inzet op zorg op afstand

Doelgroep

Doelgroep voor dit symposium zijn internisten, diabetologen, bestuurders, kaderartsen, medisch directeur zorggroep of eerstelijns centrum, patiënten vertegenwoordigers, zorgverzekeraars en beleidsmakers. Het symposium Digitale Zorg & Diabetes werd in 2018 geaccrediteerd met 4 accreditatiepunten (ABAN). Accreditatie in 2019 wordt aangevraagd.

Persoonlijke uitnodiging

Wij nodigen u van harte uit voor het symposium Digitale Zorg & Diabetes 2019, dat wordt georganiseerd op donderdag 5 september in DeFabrique (Utrecht). Er zijn geen kosten verbonden aan dit symposium.

U kunt zich nu reeds inschrijven via het inschrijfformulier. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen tijdens deze middag.

 

Benieuwd naar symposium 2018? Lees dan het verslag van vorig jaar terug. Bekijk hier een kort videoverslag. 

Delen