Tekstgrootte Verkleinen Vergroten

WelkomInloggen | Account aanmaken

Inloggen

Wachtwoord vergeten

Deze pagina delen Deze pagina e-mailen Deze pagina afdrukken

Kies een optie:

Sluiten X

Stuur een link naar een vriend

Alle velden zijn vereist

Tip: om naar meerdere e-mailadressen te zenden, scheid elk e-mailadres door een komma

Optimaliseren van je diabetestherapie met de
Accu-Chek® Mobile

Het Optimize Programma is ontwikkeld omdat wij het belangrijk vinden om je - ook in de toekomst - een oplossing aan te kunnen bieden die je ondersteunt bij jouw diabetesbehandeling. We doen dit met informatie over diabetes en oplossingen zoals de Accu-Chek Mobile. Dit kan resulteren in een betere diabetesinstelling en mogelijk een verlaging van je HbA1c.1

Hoe werkt het?

Het Optimize Programma bestaat uit twee vragenlijsten en een e-learning over diabetes. Door het volgen van de e-learning module en het invullen van de vragenlijsten verkrijg je meer inzicht in de invloed van informatie en zelfmanagement op jouw leven met diabetes. Deze inzichten kunnen een belangrijke basis vormen voor een optimale diabetesinstelling. Het informatieve programma is opgesteld met ondersteuning van een diabetes specialist.

De programmaonderdelen stap voor stap:

 • Je start met het volgen van de e-learning. Deze duurt ongeveer 15 minuten. De inhoud van de e-learning bevat:
  1. Informatie over diabetes
  2. Informatie over het verkrijgen van meer inzicht in jouw diabetesinstelling en wat dit voor je kan betekenen
  3. Een online video over het gebruik van het Accu-Chek Mobile
 • Vervolgens activeer je Accu-Chek Smart Pix Software, het online programma waarmee je jouw meetresultaten kunt uploaden en verzenden, zodat je deze bij iedere afspraak met je diabetesbehandelaar kunt bespreken. Wellicht ben je dit al gewend.

Belangrijk om te weten
Jouw deelname is strikt vertrouwelijk. Je antwoorden worden als anonieme gegevens verwerkt in een systeem en kunnen niet naar jouw persoon worden herleid.

De programmavoorwaarden op een rijtje:

 • Je meet je bloedglucosewaarden met de Accu-Chek Mobile
 • Je behandeling bestaat uit minimaal drie keer spuiten van insuline per dag
 • Je bent bereid alle onderdelen van het programma te doorlopen
 • Je bespreekt jouw meetresultaten met je diabetesbehandelaar met behulp van Accu-Chek Smart Pix Software

1 Maran A et al. Integrated strip-free SMBG technology (Accu-Chek Mobile) improved patient's adherence to recommended testing and glycemic control. Results from the ExAct study. Presented at ATTD 2013, Paris France.

E-learning

Het doel van het Optimize Programma is om op eenvoudige wijze te laten zien dat het verbeteren van de diabeteszorg en het beheersen van de uitgaven in de zorg ook samen kunnen gaan. Zo ben je niet alleen nu maar ook in de toekomst verzekerd van de juiste zorg.

De e-learning is opgesteld met ondersteuning van een diabetes specialist. Het volgen van deze e-learning duurt ongeveer 15 minuten.

naar de e-learning

Terug naar boven

Meld u aan voor de Accu-Chek
e-mail nieuwsbrief!

Heeft u zich al aangemeld voor de Accu-Chek e-mail nieuwsbrief? Accu-Chek Nieuws wordt iedere 6 weken verzonden naar abonnees. Wilt u de digitale nieuwsbrief ook ontvangen?
Meld u dan nu aan!

Roche Children's Walk
Veertien jaar geleden werd de eerste Children's Walk gehouden. Hiermee is Roche een reis gestart om kinderen wereldwijd te helpen aan een betere toekomst. Renata Heijboer, Service Team Manager bij Roche Diabetes Care, legt uit hoe de Roche Children’s Walk er voor haar uitzag dit jaar. Lees meer

Accu-Chek Insight systeem
Accu-Chek heeft een complete oplossing voor insulinepomptherapie ontwikkeld waarbij flexibiliteit en eenvoud centraal staan: Accu-Chek Insight. Het Accu-Chek Insight systeem biedt bloedglucose controle, bolusadvies, insulinetoediening en data management in één. Lees meer

Deze website bevat informatie over producten die zijn bedoeld voor een breed publiek en kan productdetails of andere informatie bevatten die niet van toepassing of niet geldig zijn in uw land. Wij wijzen u erop dat wij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor het benaderen van deze informatie die mogelijk niet in overeenstemming is met enige geldende juridische procedures, wet- en regelgeving, registraties of gebruik in uw land van oorsprong.