Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay
Gepubliceerd op 09 January 2019 _

Roche Diabetes Care Nederland sponsort de ICT&health openingsmanifestatie van de e-healthweek 2019

E-health faciliteert de transitie naar persoonlijke, geïntegreerde en beter georganiseerde diabeteszorg. Meld je aan voor de manifestatie en kom naar onze break-out sessie.

 

Bastiaan van den Berg
Consultant Health Solutions
Roche Diabetes Care Nederland

Bas van de Sande
Market Access Manager
Roche Diabetes Care Nederland

                                                                        

Mensen met diabetes ervaren momenteel gefragmenteerde zorg. Het is moeilijk om overzicht en inzicht te krijgen in alle verschillende elementen die de ziekte beïnvloeden. De data, gevoelens en zelfregiemethoden worden niet gedeeld met de zorgverlener. De controleafspraken lijken maar beperkt waarde toe te voegen, zijn voor alle diabetespatiënten hetzelfde en zorgverleners hebben niet de informatie om mensen met diabetes echt te helpen. E-health biedt hierbij de oplossing. Door het verbinden van een applicatie voor patiënten die hen helpt hun diabetes te managen en een applicatie die zorgverleners helpt om mensen op afstand te monitoren en digitaal te ondersteunen, wordt waarde gedreven, persoonlijke, geïntegreerde en beter georganiseerde diabeteszorg mogelijk.

 

 

Klik op de button in de afbeelding of op de link om je aan te melden voor de manifestatie en voor onze break-out sessie. Doe het nu, want vol=vol.

Delen