Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Insight Recall

Belangrijke veiligheidsmelding

Belangrijke informatie over geselecteerde lotnummers van Accu-Chek® Insight Adapter & Slang verbruiksmateriaal waarmee de voorgevulde insuline ampul met de insulinepomp wordt verbonden. We hebben vastgesteld dat er insuline kan lekken, en daarom worden de vorige versies van de Accu-Chek Insight Adapter & Slang teruggeroepen.

Hier vind je de officiële brief.

Gebruik het onderstaande invoerveld om te weten te komen of jouw voorraad mogelijk getroffen is en hoe je deze kosteloos kan laten vervangen.

Dit lot is niet getroffen. Je kan deze producten veilig verder gebruiken en hoeft geen verdere actie te ondernemen.

Wens je nog een lotnummer te controleren, noteer het nummer dan in het veld "Geef hier het lotnummer in”.

Dit lot is getroffen

Aangezien de veiligheid van de gebruiker onze eerste prioriteit is, vragen wij jou:

  • onmiddellijk te stoppen met het gebruik van adapters en slangen met het betreffende lotnummer en
  • het onderstaande formulier in te vullen om de vervangende producten gratis te ontvangen.

Wij waarderen jouw tijd en aandacht voor deze belangrijke melding en betreuren elk ongemak dat je mogelijk ondervindt. Vul het onderstaande formulier in om jouw vervangende producten te bestellen. Houd er rekening mee dat je het betreffende product moet terugsturen om vervangende producten te ontvangen. (Gooi de producten niet weg voordat je instructies hebt ontvangen voor het terugsturen ervan). Wij zullen jouw e-mailadres gebruiken om je op de hoogte te houden van de voortgang van de vervanging.

Dit product is reeds vervallen. Verlopen producten kunnen leiden tot onvoldoende insulinetoediening of kunnen onsteriel zijn. Gebruik alleen producten die binnen de houdbaarheidsdatum vallen. Gooi verlopen producten weg volgens de plaatselijke voorschriften. Vervallen producten worden niet vervangen.