Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Insight kids kind 0-6

 Julia, 5 jaar

"Vooral de afstandbediening gaf de doorslag. Je kunt op afstand de meter uitlezen en bolussen. Dan hoef je je kind niet lastig te vallen - bijvoorbeeld als ze slaapt. En je hoeft niet steeds aan het apparaatje te zitten. Dat leek ons beter voor Julia en voor de pomp"

De Accu-Chek Insight is een kleine en compacte insulinepomp die bij het spelen of slapen niet snel in de weg zit bij je kind.

Dankzij de afstandsbediening kan je de insulinepompgegevens van je dreumes op afstand controleren en discreet een bolus geven zonder de insulinepomp bij je kind tevoorschijn te halen. De voordelen voor je kind:

  • De allerkleinsten kunnen heerlijk blijven slapen terwijl jij als ouder de insulinepompgegevens controleert en eventueel aanpast*. "Het is een klein apparaat, ze heeft er helemaal geen last van. En je hoeft niet aan de pomp zelf te zitten. 's Nachts slaapt Julia gewoon door als we haar bolussen."
  • Je kind kan gewoon blijven spelen, terwijl jij of de juf de basale hoeveelheid van de insulinepomp indien nodig op afstand aan kunt passen.

Wel zo prettig voor je kind!

Met de geïntegreerde boluscalculator in de afstandsbediening, kan de juiste hoeveelheid insuline worden berekend en toegediend. Hierdoor wordt de kans op hypo’s bij je kind kleiner. Wil je het hele verhaal van Julia lezen? Klik dan hier.

De Accu-Chek Insight zorgt voor een veilig en gerust gevoel bij jou en laat je kind gewoon kind zijn.

*Een vingerprik blijft wel nodig voor het bepalen van de bloedglucosewaarde

Delen