Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Lijst met Vaak gestelde vragen

Met Accu-Chek Performa bloedglucosemeter dient u Accu-Chek Performa teststrips gebruiken. Deze zijn in de verpakkingen per 50 st en per 100 st beschikbaar.
Accu-Chek adviseert u de Accu-Chek FastClix of de Accu-Chek SoftClix prikpen. Het startpakket van Accu-Chek Performa bevat geen prikpen.
De wijziging in de vergoeding van diabetesmateriaal gaat in op 1 januari 2014. Tot die tijd verandert er niets. CZ hanteert een overgangsperiode van 6 maanden. U kunt tot die tijd gebruik blijven maken van uw huidige diabetesmateriaal.
Nee, de Accu-Chek Performa is een no-coding meter. Deze hoeft niet gecodeerd te worden.
Nee, uitsluitend Accu-Chek Performa teststrips zijn te gebruiken met Accu-Chek Performa bloedglucosemeter.
Ja, dat is mogelijk, desgewenst met AST kapje.
Nee, Accu-Chek Performa is uitsluitend verkrijgbaar bij uw leverancier van diabetes hulpmiddelen. Raadpleeg a.u.b. het overzicht dat u onlangs van CZ heeft ontvangen voor de beschikbaarheid per leverancier.
Ja, het is mogelijk om de gegevens met Accu-Chek SmartPix uit te lezen.  
Accu-Chek adviseert u de Accu-Chek FastClix of de Accu-Chek SoftClix prikpen. Prikpennen van Accu-Chek zijn beschikbaar bij uw leverancier van diabetesmateriaal.
Nee, Accu-Chek biedt naast Accu-Chek Performa een uitgebreid portfolio die aansluit bij de persoonlijke behoeften van mensen met diabetes. Neem contact op met de Accu-Chek Diabetes Service voor een deskundig advies. Of neem contact op met u zorgverlener.  
Het is mogelijk om 500 resultaten in de geschiedenis te bekijken.
Het is mogelijk om 4 herinneringen in te stellen.
Accu-Chek Performa is al sinds enkele jaren beschikbaar. Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op een betrouwbaar resultaat van Accu-Chek Performa. Vanaf 1 januari is Accu-Chek Performa uitsluitend voor verzekerden van CZ ook beschikbaar in Nederland.
Ja, het is mogelijk om een hypo-alarm in te stellen op Accu-Chek Performa.