Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Eversense zelf aanschaffen

Leef buitengewoon, binnen je streefwaarde! Dat is het motto van de Eversense XL. Omdat de Eversense XL momenteel beperkt beschikbaar is voor mensen met diabetes, heeft Roche het mogelijk gemaakt om de Eversense XL zelf aan te schaffen. Hierbij stelt Roche een gecertificeerde arts beschikbaar die inmiddels geruime ervaring heeft met het inbrengen van de Eversense XL. Belangrijk om te weten is, dat je via deze weg de Eversense XL dus niet vergoed krijgt.

Wat kost de Eversense XL

Als je voor het eerst de Eversense XL aanschaft, heb je het startpakket nodig. Hierin zit de sensor die onder de huid in de arm gaat, de zender die je op je arm plakt, pleisters en de Eversense app. Na 6 maanden moet de Eversense XL vervangen worden. Hierbij heb je een herhaalpakket nodig met de nieuwe sensor, pleisters en Eversense app. De zender gaat een jaar mee, dus die heb je bij een eerste herhaalpakket niet nodig.

Eversense XL Startpakket 
€ 2411,50 (incl. BTW)

Eversense XL Herhaalpakket 
€ 1722,50 (incl. BTW)

 • Eversense XL zender
 • Eversense XL sensor 180 dagen
 • Pleisters
 • De Eversense app
 • Eversense XL sensor 180 dagen
 • Pleisters
 • De Eversense app

 

Hoe verloopt het proces?

 1. Je vult het intakeformulier in via de volgende Link.
 2. Er wordt telefonisch contact met je opgenomen door onze Customer Service afdeling om het proces door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.
 3. Na dit gesprek neem je zelf contact op met de geselecteerde zorgverlener om een intakegesprek in te plannen.
 4. De zorgverlener bepaalt aan de hand van dit intakegesprek of je in aanmerking komt voor de Eversense XL.
 5. Bij een positieve beoordeling (en daar gaan we natuurlijk van uit!) wordt er een datum gepland wanneer de Eversense XL ingebracht kan gaan worden.
 6. Hierna wordt er, naar wens, door een adviseur van Roche Diabetes Care contact opgenomen om een afspraak in te plannen voor instructies aan huis. Er wordt dan uitgebreid uitgelegd wat er gaat gebeuren en er kunnen tips & tricks uitgewisseld worden over het gebruik van de Eversense XL. Uiteraard zijn familieleden en/of mantelzorgers hierbij ook welkom.
 7. Tegelijkertijd ontvang je van Roche Diabetes Care de factuur voor de Eversense XL.
 8. Nadat de factuur betaald is, wordt de Eversense XL naar de geselecteerde zorgverlener gestuurd en zal de afspraak voor het inbrengen van de Eversense XL bevestigd worden.
 9. De Eversense XL wordt bij je ingebracht en je kunt een buitengewoon leven leiden!

Wat gaat er gebeuren?

De Eversense XL wordt ingebracht door een gecertificeerde zorgverlener. De Eversense XL bestaat uit een sensor en een zender. De sensor wordt vlak onder de huid ingebracht. Na deze korte procedure kun je daarna direct alles weer doen, zoals autorijden. 24 uur na het inbrengen kan dan de eerste kalibratie en meting plaatvinden. Bekijk hoe Bastiaan van den Berg het inbrengen van de Eversense XL ervaren heeft in een leuke vlog van 2,5 minuut. 

 

Inbreng procedure  

Data uit de praktijk

Er zijn al veel patiënten over de hele wereld je voorgegaan en hebben ervaring opgedaan met de Eversense XL. Ruim 1600 patiënten over de hele wereld maken gebruik van de Eversense XL en de ervaringen zijn erg positief.

Bekijk de ervaringen van Nancy die inmiddels de Eversense XL een jaar gebruikt. 

 

Delen