Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
hamburger overlay

Bestelformulier Accu-Chek Instant

Bestelformulier Accu-Chek Instant Zorgverleners

Wil je meer informatie over de Accu-Chek Instant bloedglucosemeter, ga dan naar onze website. Wanneer je direct een gratis Accu-Chek Instant wil ontvangen, vul dan onderstaand formulier in!

 

De Accu-Chek Instant meter wordt zonder teststrips geleverd. Je kunt de Accu-Chek Instant teststrips via je leverancier krijgen. Voor patiënten die behandeld worden met insuline worden de teststrips volledig vergoed door alle zorgverzekeraars.

Wij zouden jouw gegevens graag gebruiken om contact met je op te kunnen nemen betreffende aanbiedingen en om je marketingberichten en aanbiedingen over onze producten, diensten en nieuwe functionaliteiten te sturen. Wij zullen dit uiteraard uitsluitend met jouw toestemming doen. Het staat je vrij om jouw toestemming niet te geven en wij zullen hierover geen contact met je opnemen. Als je nu je toestemming verstrekt, zal het je te allen tijde vrij staan om deze te wijzigen of in te trekken door via e-mail almere.dc@roche.com of telefoonnummer 0800 – 022 05 85 contact met ons op te nemen zonder dat dit invloed heeft op de rechtmatigheid van de verwerking voorafgaand aan het intrekken van de toestemming. Verder bevatten al onze nieuwsbrieven een link en informatie over hoe je je uit kunt schrijven of je voorkeuren voor nieuwsbrieven kunt beheren. Als je vragen hebt over de data privacy, kun je contact opnemen met onze functionaris voor gegevensbescherming op global.rdc-dpo@roche.com.

Online toestemmingsformulier